Het aanbod van praktijk Tusi is verdeeld over drie grote zorgclusters. Onderstaand vindt u per cluster een korte introductie, via de link komt u op de bijbehorende pagina met meer informatie.

Ontwikkel jezelf

Dit is ons aanbod voor individuele therapie en persoonlijke begeleiding. Haptotherapie, psychologische begeleiding of coaching behoren alle tot de mogelijkheden.Trauma toegankelijk

Soms is er meer nodig dan enkele consulten of een coachingstraject. Omdat de problemen dieper zitten, en traumatische ervaringen een rol spelen. Binnen praktijk Tusi wordt hieraan gewerkt met een heldere, liefdevolle hier- en nu gerichte aanpak, die bedoeld is de ontregeling door het trauma te stoppen en mogelijkheden te creëren voor nieuwe ontwikkelingen.


Samen starten

Binnen het programma 'samen starten' wordt vormgegeven aan de begeleiding van ouders en aanstaande ouders. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, psychologische zorg bij probleemzwangerschappen en baby- of ouder-en kind zorg bij pre- of perinataal trauma behoren alle tot de mogelijkheden.